ME utbildnings­center i Bålsta

Vi erbjuder maskinförarutbildning i samarbete med Upplands-Brogymnasiet i Bålsta. Här finns också ME-skolans andra kurser och utbildningar. Våra erfarna lärare, den pedagogiska modellen och det praktiska lärandet ger en utbildning med hög kvalitet, som leder till jobb i en bransch med goda framtidsutsikter.

Utbildningarna är förlagda till ME Utbildningscenter vid Skanskas grustäkt vid E18 i Bålsta, där eleverna har tillgång till ett eget övningsområde för maskinkörning och för anläggning av husgrunder, avlopp och andra övningsmoment. Maskinparken består av bandgrävare, hjulgrävare och hjullastare.

ME-skolans bygg- och anläggningsprogram på Upplands-Brogymnasiet

På ME Utbildningscenter i Bålsta erbjuder ME-skolan en högkvalitativ maskinförarutbildning för ungdomar och vuxna. Här kan du också göra kompetensprov, komplettera ditt yrkesbevis för fler maskiner och validera din kompetens. Här förlägger vi också kurser och andra utbildningar som hålls av ME-skolan.

Dragrännan 19, 746 50 Bålsta

Med bil:

1. E18 avfart nr 147 mot Bålsta C.
  2. Vid Draget-rondellen kör höger mot Dragrännan.
  3. Skolan ligger några hundra meter rakt fram (nummer 19).

Johan Eriksson

Mail: johan.eriksson@me.se

Stefan Eriksson

Mail: stefan.eriksson@meskolan.se

Tryggve Eriksson

Mail: ingtrygg@outlook.com

Göran Westerberg

Mail: goran.westerberg@me.se

Skolledningen på ME Utbildningscenter i Bålsta.

Magnus Andersson

magnus.andersson@me.se