ME utbildnings­center i Södertälje

Vi erbjuder maskinförarutbildning i samarbete med Torekällgymnasiet. Här finns också ME-skolans andra kurser och utbildningar. Våra erfarna lärare, den pedagogiska modellen och det praktiska lärandet ger en utbildning med hög kvalitet, som leder till jobb i en bransch med goda framtidsutsikter.

Utbildningarna är förlagda till ME Utbildningscenter, där eleverna har tillgång till ett eget övningsområde för maskinkörning och för anläggning av husgrunder, avlopp och andra övningsmoment. Maskinparken består av bandgrävare, hjulgrävare och hjullastare.

Våra lärare och instruktörer har lång erfarenhet och gedigna ämneskunskaper som tillsammans med vår pedagogiska modell med en stor del praktiskt lärande i branschföretag borgar för en hög utbildningskvalitet.

ME-skolans bygg- och anläggningsprogram på Torekällgymnasiet

På ME Utbildningscenter i Södertälje erbjuder ME-skolan en högkvalitativ maskinförarutbildning för ungdomar. Här kan du också göra kompetensprov, komplettera ditt yrkesbevis för fler maskiner och validera din kompetens. Här förlägger vi också kurser och andra utbildningar som hålls av ME-skolan.

Almnäs, Regementsgatan 111, 151 66 Södertälje

Tryggve Eriksson