ME utbildnings­center i Svalöv

Vi erbjuder maskinförarutbildning i samarbete med Svalöfs gymnasium och vuxenutbildning. Här finns också ME-skolans andra kurser och utbildningar. Våra erfarna lärare, den pedagogiska modellen och det praktiska lärandet ger en utbildning med hög kvalitet, som leder till jobb i en bransch med goda framtidsutsikter.

Utbildningarna är förlagda till ME Utbildningscenter, där eleverna har tillgång till ett eget övningsområde för maskinkörning och för anläggning av husgrunder, avlopp och andra övningsmoment. Maskinparken består av bandgrävare, hjulgrävare och hjullastare.

Våra lärare och instruktörer har lång erfarenhet och gedigna ämneskunskaper som tillsammans med vår pedagogiska modell med en stor del praktiskt lärande i branschföretag borgar för en hög utbildningskvalitet.

På Bygg- och anläggningsprogrammet med inriktning Anläggningsfordon tillbringar du mycket tid i maskinerna. Under utbildningen får du praktik hos företagen i trakten och undervisning för körkort klass B ingår. Dessutom kan du välja ämnen så att du får behörighet för högskolestudier. Du läser de gymnasiegemensamma ämnena (svenska, engelska, matematik etc) på Svalövs Gymnasium, som också är huvudman.

ME-skolans bygg- och anläggningsprogram på Svalöfs gymnasium

På ME Utbildningscenter i Svalöv erbjuder ME-skolan en högkvalitativ maskinförarutbildning för ungdomar och vuxna. Här kan du också göra kompetensprov, komplettera ditt yrkesbevis för fler maskiner och validera din kompetens. Här förlägger vi också kurser och andra utbildningar som hålls av ME-skolan.

Felestad 2064, 268 34 Svalöv

Thomas Bladh