ME utbildnings­center i Skellefteå

Vi erbjuder maskinförarutbildning i Skellefteå. Här finns också ME-skolans andra kurser och utbildningar. Våra erfarna lärare, den pedagogiska modellen och det praktiska lärandet ger en utbildning med hög kvalitet, som leder till jobb i en bransch med goda framtidsutsikter.

Utbildningarna är förlagda till ME Utbildningscenter där eleverna har tillgång till ett eget övningsområde för maskinkörning och för anläggning av husgrunder, avlopp och andra övningsmoment. Maskinparken består av bandgrävare, hjulgrävare och hjullastare.

Maskinförare via Bygg- och anläggningsprogrammet

På Bygg- och anläggningsprogrammet med inriktning Anläggningsfordon tillbringar du mycket tid i maskinerna. Under utbildningen får du praktik hos företagen i trakten och undervisning för körkort klass B ingår. Dessutom kan du välja ämnen så att du får behörighet för högskolestudier.

På ME Utbildningscenter i Skellefteå erbjuder ME-skolan en högkvalitativ maskinförarutbildning för ungdomar. och vuxna. Här kan du också göra kompetensprov, komplettera ditt yrkesbevis för fler maskiner och validera din kompetens. Här förlägger vi också kurser och andra utbildningar som hålls av ME-skolan.

Verkstadsvägen 14
931 61 Skellefteå

Kontaktuppgifter till våra lärare:

Anders Lundström

Lärare

Telefon: 0910-78 29 05

Mail: anders.lundstrom@me.se

Kent Mörtsell

Platsansvarig lärare

Telefon: 0910-78 29 06

Mail: kent.mortsell@me.se

 

Jimmie Olofsson

Lärare

Telefon: 0910-78 29 07

Mail: jimmie.olofsson@me.se