ME utbildnings­center i Varberg

Vi erbjuder maskinförarutbildning i samarbete med Munkagårds­gymnasiet, Peder Skrivares skola och vuxenutbildning. Våra erfarna lärare, den pedagogiska modellen och det praktiska lärandet ger en utbildning med hög kvalitet, som leder till jobb i en bransch med goda framtidsutsikter.

Utbildningarna är förlagda till ME Utbildningscenter, där eleverna har tillgång till ett eget övningsområde för maskinkörning och för anläggning av husgrunder, avlopp och andra övningsmoment. Maskinparken består av bandgrävare, hjulgrävare och hjullastare.

Våra lärare och instruktörer har lång erfarenhet och gedigna ämneskunskaper som tillsammans med vår pedagogiska modell med en stor del praktiskt lärande i branschföretag borgar för en hög utbildningskvalitet.

ME-skolans bygg- och anläggningsprogram på Peder Skrivares skola

För dig som är 20 år eller äldre finns möjlighet att utbilda dig till maskinförare inom den kommunala vuxenutbildningen. Kurstiden omfattar ca 24-30 veckor beroende på förkunskaper och omfattar kurserna grävmaskiner, hjullastare och anläggningsförare-process. Praktik ingår med fem till sex veckor och kan genomföras på hemorten om förutsättningar för detta finns. Kontakta oss för mer info om utbildningen.

På ME Utbildningscenter i Varberg erbjuder ME-skolan en högkvalitativ maskinförarutbildning för ungdomar och vuxna. Här kan du också göra kompetensprov, komplettera ditt yrkesbevis för fler maskiner och validera din kompetens. Här förlägger vi också kurser och andra utbildningar som hålls av ME-skolan.

Björkängsvägen 25, 432 78 Tvååker