Vuxenutbildning till maskinförare i Svalöv

Maskinförare via vuxenutbildning

På ME utbildningscenter i Svalöv kan du utbilda dig till maskinförare och bli eftertraktad på på arbetsmarknaden. Här får du praktisk erfarenhet i samarbete med företag och tillgång till en modern maskinpark.

Utbildningen sker på ME:s utbildningscenter i Svalöv. På skolan finns ett stort övningsområde och bra lokaler, så att du har de bästa förutsättningarna att öva med maskinerna. Tillsammans med erfarna och engagerade lärare får du en utbildning anpassad efter både dina och branschens behov, så att vägen till jobb blir så enkel som möjlig.

Under utbildningen till anläggningsmaskinförare lär du dig köra och underhålla anläggningsmaskiner så som grävmaskin och hjullastare. Du lär dig att bygga vägar och husgrunder, lasta olika typer av material och att gräva och lägga vatten- och avloppsledningar. Dessutom får du arbeta med laser och GPS-utrustning för höjdmätning och positionering. 

Så här ansöker du

Du ansöker på kommunens webbplats. Om du bor i en annan kommun måste du först vända dig till vuxenutbildningen i din hemkommun för att få utbildningen godkänd.

Ansökan är öppen till och med den 17 juni för utbildningsstarten den 29 augusti 2022.

Ansök på Svalöv kommuns webbplats

Kontakta oss om du har frågor!

Vi svarar självklart på dina frågor om utbildningen, skolan, yrket och ansökan. Hör av dig till Annelie Forsell på ME-skolan
annelie.forsell@me.se eller 08-762 70 86.

ME Utbildningscenter i Svalöv
Felestad 2064, 268 34 Svalöv

Olof Jacobsson

Affärsområdeschef yrkesutbildningar

Telefon: 019-19 57 53

Email: olof.jacobsson@me.se

Annelie Forsell

Administratör, vuxenutbildning

Email: annelie.forsell@me.se

Telefon: 08-762 70 86.