Vuxenutbildning till maskinförare i Varberg

Maskinförare via vuxenutbildning

På vårt utbildningscenter i Tvååker söder om Varberg lär du dig det branschen behöver och du blir attraktiv på arbetsmarknaden. Maskinförare är ett fritt och roligt jobb, och dessutom en eftersökt yrkesgrupp.

Under utbildningen lär du dig köra och underhålla maskiner så som grävmaskin och hjullastare. Du lär dig hur du använder maskinerna i olika situationer, som att bygga vägar och husgrunder, lasta olika typer av material och att gräva och lägga vatten- och avloppsledningar.

Maskinförarutbildning i Tvååker

Utbildningen sker på ME:s utbildningscenter i Munkagårdsgymnasiet i Tvååker, 1,8 mil söder om Varberg. På skolan finns ett stort övningsområde och bra lokaler, så att du har bra förutsättningarna att öva med maskinerna. Dessutom har du engagerade lärare från branschen, så att du får just de kunskaper du behöver för yrket.

Så här ansöker du

Ansökan är öppen till och med den 27 maj 2022 för utbildningsstarterna den 5 september och 3 oktober 2022.

Du ansöker på Varbergs kommuns webbplats för vuxenutbildning. Om du bor i en annan kommun vänder du dig först till vuxenutbildningen i din hemkommun för att få utbildningen godkänd.

Ansökan på Varbergs kommuns webbplats

Kontakta oss om du har frågor!

Vi svarar självklart på dina frågor om utbildningen, skolan, yrket och ansökan. Hör av dig till Annelie Forsell på ME-skolan:
annelie.forsell@me.se eller 08-762 70 86.

Olof Jacobsson

Affärsområdeschef yrkesutbildningar

Telefon: 019-19 57 53

Mail: olof.jacobsson@me.se

Annelie Forsell

Administratör, vuxenutbildning

Email: annelie.forsell@me.se

Telefon: 08-762 70 86.